comenzi la domiciliu cliseru.ro

Unirea Slobozia trece repede peste eșecul cu Rapid și se impune la Tunari cu 3-1!

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
28/11/2018 | SPORT

După ce etapa anterioară cedase pe propriul teren în jocul cu Rapid, scor 0-1, Unirea Slobozia s-a deplasat în weekend la Tunari pentru confruntarea cu CS din localitate.

Bucă a deschis scorul pentru ialomițeni în minutul 10, iar ai noștri intrau la cabine cu un avans de un gol. În debutul mitanului secund, Unirea a beneficiat de o lovitură de pedeapsă iar Constantin Toma a înscris de la punctul cu var, majorând avantajul slobozenilor. În minutul 62, Bucă a reușid dubla, marcând după o fază de manual, cu o execuție rafinată. Formația gazdă a reușit să înscrie golul de onoare în ultimul minut de joc, Mihai Ion trecându-și și el numele pe tabela de marcaj.

În urma acestui egal, Unirea acumulează 31 de puncte în clasament și ocupă poziția a treia la un punct în spatele formației CS Afumați și la 4 puncte în spatele Rapidului. Ar fi fost ideal ca în această etapă, Rapidul sau Afumațiul să piardă punct sau puncte, dar nu s-a întâmplat însă așa. Liderul Rapid București, s-a impus cu 1-0 pe propriul teren, cu Înainte Modelu, prin golul marcat de Marian Vaida în minutul 41, în timp ce CS Afumați a trecut cu același scor de către Progresul Spartac. Afumațiul a câștigat în mod miraculos, având noroc cu carul, reușind golul victoriei în minutul 86 prin Ciprian Perju.

Etapa următoare, ultima a turului, Unirea Slobozia dă piept pe propriul teren cu penultima clasată ACSM Oltenița, Rapidul se deplasează la Cernavodă pentru duelul cu Axiopolis iar CS Afumați merge la Leordeni pentru jocul cu Popeștiul din localitate. Cert este că Unirea va termina turul pe podium, dar un eșec sau semieșec al Afumațiului cu Leordeniul, coraborat cu o victorie a ialomițenilor cu Oltenița, ar urca echipa lui Enache Costea pe locul secund.