comenzi la domiciliu cliseru.ro

Unirea Slobozia profită de eșecul Afumațiului și urcă pe locul secund! Fotbal Liga 3

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
06/12/2018 | SPORT

Unirea Slobozia – ACSM Oltenița 4 -1 | Popești Leordeni – CS Afumați 2-0. Ultima etapă a turului ligii a III-a la fotbal a fost una de bun augur pentru Unirea Slobozia, formație ce a reușit să urce pe poziția a doua în clasament. Unirea s-a impus pe propriul teren cu Oltenița și ajutată de Popești Leordeni care a învins Afumațiul cu 2-0, a urcat pe locul secund, la 4 puncte în spatele Rapidului, formație ce a triumfat la Cernavodă pe Axiopolis din localitate cu scorul de 9-1.

Unirea pornea ca favorită clară conform calculelor hârtiei în partida cu Oltenița și acest lucru s-a concretizat și în teren. Slobozenii au deschis scorul în minutul 21 prin Ibrian. Până în pauză, Unirea a mai puncat o dată prin Mihăiță Năstase în minutul 35, acesta din urmă executând portarul advers cu o lovitură spectaculoasă. În prima parte a părții secunde Unirea Slobozia a luat puțin piciorul de pe accelerație și oaspeții au reușit să profite de acest lucru, Silviu Matei reducând din diferență în minutul 62.  Văzând că nu e de glumă cu adversarul, trupa pregătită de Enache Costea a trecut din nou la conducerea ostilităților și în minutul 70 Adrian Răduca a punctat pentru 3-1. Cu două minute înainte de final Constantin Toma și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor. Unirea a învins cu 4-1 iar sărbătorile se anunță unele extrem de liniștite în tabăra ialomițeană.

Înainte să primească daruri de la persoanele dragi, cei de la Unirea Slobozia au primit un prim cadou de la Popești Leordeni. Popeștiul a învins Afumațiul cu 2-0, într-un un meci în care hârtia dădea drept favorită echipa oaspte. Leordeniul a deschis scorul în minutul 38 din penalty prin Ștefan Stângă, urmând ca Viorel Dinu să închidă tabela de marcaj în minutul 68.

Prima etapă a returului va debuta pe 2 martie 2019 cu începere de la ora 15:00. Unirea Slobozia se deplasează la Modelu pentru duelul cu Înainte din localitate, Rapid București dă piept cu Progresul Spartac, în deplasare, în timp ce CS Afumați merge la Tulcea pentru duelul cu ultima clasată Delta Dobrogea Tulcea.