comenzi la domiciliu cliseru.ro

Unirea Slobozia clachează cu Otopeniul

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
24/04/2013 | Locale Ialomita

Unirea Slobozia a întâlnit sâmbătă, 13 aprilie, pe propriul teren, formaţia CS Otopeni. Partida a contat pentru etapa cu numărul 21 din seria I a ligii a II-a la fotbal. Se pare că ziua de 13 a fost una ghinionistă pentru ialomiţeni care au fost învinşi cu scorul de 1-0. Cu gândul la promovare, Otopeniul a deschis repede scorul prin Pălimaru în minutul 4, după care a jucat la trecerea timpului. În partea a doua, Stan și Dumitru Gheorghe puteau aduce punct sau puncte pentru amfitrioni dar ocaziile lor nu s-au concretizat.

fotbal unireaÎn urma acestei victorii, CS Otopeni se situează pe poziţia a patra şi se menţine în cărţile promovării pe prima scenă a fotbalului din România, în timp ce Unirea Slobozia ocupă un confortabil loc şapte, loc ce o găseşte în liga a II-a şi sezonul următor. Poate atunci băieţii lui Marin Dună vor avea ca obiectiv promovarea, un vis frumos, şi de ce să nu sperăm. Uitându-ne în urmă, performanţele Unirii Urziceni ne permit să visăm.

Dar până la vise, ialomiţenii dau piept pe 20 aprilie cu ocupanta locului doi, Delta Tulcea. Le dorim mult succes băieţilor noştri şi sperăm să aducă punct sau puncte din această deplasare extrem de grea.

În etapa cu numărul 22 vor avea loc următoarele confruntări:

CS. Otopeni- CF Brăila

Delta Tulcea- CSM Unirea Slobozia

FC Botoşani- Chindia Târgovişte

Rapid CFR Suceava- Dinamo II Bucureşti

Dunărea Galaţi- Farul Constanţa.

Dan Marius TRICĂ