15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > No comment > Unica mașină de cust din lume se află în Amara https://wp.me/p49Kdo-4El
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Unica mașină de cust din lume se află în Amara

Ialomița este pe cale să piardă o piesă importantă din tezaurul cultural-istoric.

idee masina de cust
Fiind un exemplar atât de prețios, nu am avut voie să îl fotografiem. Nici Wikipedia sau Google nu ne-au ajutat prea mult în acest sens, așa că nu ne-a rămas decât să ne imaginăm o sugestie de prezentare… :)

Amăreanul care deține unica mașina de cust din lume s-a decis să o scoată la vânzare. Sperăm că autoritățile se vor implica și vor lua măsurile necesare, pentru ca această mașinărie, de o valoare inestimabilă prin unicitatea ei, de interes național și internațional, să rămână la ea acasă, dacă putem spune așa, adică în sânul patrimoniului ialomițean.

masina de cust

 

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!