15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Un tânăr din Slobozia a fost găsit spânzurat https://wp.me/p49Kdo-4uZ
livrari la domiciliulivrari la domiciliu

Un tânăr din Slobozia a fost găsit spânzurat

Astăzi, în jurul orei 09.00, un tânăr de 24 de ani a fost găsit spânzurat în apartamentul în care locuia, situat la etajul doi al unui bloc din municipiul Slobozia.

Mama bărbatului a sunat la 112 după ce, în ultimele două zile, a încercat în nenumărate rânduri să ia legătura cu acesta, însă nu a reuşit. Un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor calificat SMURD s-au deplasat la faţa locului şi au pătruns în apartament, unde au descoperit trupul neînsufleţit al bărbatului.

De asemenea, în după-amiaza zilei de marți, 24 septembrie, un bărbat care se afla pe malul braţului Borcea, pe raza localităţii Borduşani, a sunat la 112 anunţând prezenţa unui cadavru ce plutea în apropierea malului.

Un echipaj de pompieri de la Garda Feteşti s-a deplasat la faţa locului, iar după câteva minute trupul neînsufleţit a fost adus la mal. Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a sfârşit înecat împreună cu un prieten, în data de 18.03.2013, în timp ce se aflau la pescuit, pe raza localităţii Borcea. Pompierii au efectuat căutări imediat după dispariţia acestora, însă fără rezultat.

 

comunicat de presă: ISU Ialomița

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!