comenzi la domiciliu cliseru.ro

Un tânăr din Slobozia a fost găsit spânzurat

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
25/09/2013 | Lege si Ordine

Astăzi, în jurul orei 09.00, un tânăr de 24 de ani a fost găsit spânzurat în apartamentul în care locuia, situat la etajul doi al unui bloc din municipiul Slobozia.

Mama bărbatului a sunat la 112 după ce, în ultimele două zile, a încercat în nenumărate rânduri să ia legătura cu acesta, însă nu a reuşit. Un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor calificat SMURD s-au deplasat la faţa locului şi au pătruns în apartament, unde au descoperit trupul neînsufleţit al bărbatului.

De asemenea, în după-amiaza zilei de marți, 24 septembrie, un bărbat care se afla pe malul braţului Borcea, pe raza localităţii Borduşani, a sunat la 112 anunţând prezenţa unui cadavru ce plutea în apropierea malului.

Un echipaj de pompieri de la Garda Feteşti s-a deplasat la faţa locului, iar după câteva minute trupul neînsufleţit a fost adus la mal. Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a sfârşit înecat împreună cu un prieten, în data de 18.03.2013, în timp ce se aflau la pescuit, pe raza localităţii Borcea. Pompierii au efectuat căutări imediat după dispariţia acestora, însă fără rezultat.

 

comunicat de presă: ISU Ialomița
Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️