comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident mortal: un tânăr din Scânteia și-a pierdut viața, iar trei sunt răniți grav în urma unui accident rutier

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
10/02/2013 | Infotrafic
Actualizat: 21 martie 2019

Un tânăr, în vârstă de 17 ani, din comuna Scânteia, județul Ialomița, și-a pierdut viața, duminică, 10 februarie, în urma unui accident rutier petrecut în afara localității Bărăganul, din județul Brăila.

Cozaru Daniel si Manea Ionut Dumnezeu sa-i odihneasca[notice]Update: Încă un tânăr, Ionuț M., în vârstă de 19 ani, din comuna Scânteia, rănit grav în accident, a decedat la spital.[/notice]

În noaptea de sâmbătă spre duminică, 9/10 februarie, la ora 1:10, C.N. , în vârstă de 22 de ani, din comuna Scânteia, judeţul Ialomiţa, în timp ce conducea autoturismul, pe DE 584, în afara localităţii Bărăganul, s-a angajat în depăşirea neregulamentară a unui autoturism, a pătruns pe sensul opus şi s-a tamponat frontal cu un autocamion, condus de G.C. (36 de ani), din oraşul Însurăţei, județul Brăila.

În urma impactului, autocamionul s-a răsturnat în afara părţii carosabile, iar autoturismul depăşit a fost acroşat, şoferii şi cei trei pasageri nefiind vătămaţi corporal.

În schimb, șoferul C.N. şi trei pasageri din autoturism au suferit leziuni corporale grave, iar pasagerul Cozaru Daniel, de 17 ani, din comuna Scânteia, judeţul Ialomiţa, a decedat.

Victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.