comenzi la domiciliu cliseru.ro

Un nou consilier în Consiliul Local Slobozia

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
04/04/2018 | Politica

După ce UNPR anunţa în urmă cu ceva timp fuziunea cu PMP, după ce membrii au fost transferați la PMP, tot procesul a luat o altă turnură, fuziunea fiind contestată și blocată în instanță. Acum, UNPR există ca partid de sine stătător și susține că nu are nicio legătură cu cei de la PMP, dar nici aceleaşi obiective.

Din toată această amețeală, care a durat foarte mult timp, unii nu au știut pe lista cărui partid să candideze, iar alții, care au candidat pe listele PMP deși erau membrii UNPR, și-au pierdut mandatul. Cam așa s-a întâmplat și cu Gabi Ionașcu, cel care la alegerile locale a candidat pe listele UNPR, a obținut un mandat de consilier local, ca apoi, cu balamucul creat de fuziune, care de fapt nu a fost finalizată, să candideze pe listele PMP pentru parlamentare, și a obținut un mandat de senator.

În locul acestuia, în Consiliul Local Slobozia a fost propusă Ioniță Elena, membru UNPR.
„În urma vacantării funcției de consilier local a lui Gabi Ionașcu, ales pe listele UNPR la alegerile din iunie 2016, respectiv a hotărârii Tribunalului Ialomița, s-a propus validarea în funcția de consilier al municipiului Slobozia a doamnei Ioniță Elena, membru UNPR din mai 2015”, se arată în proiectul de hotărâre.

Mandatul consilierului Ioniță Elena a fost validat, aceasta depunând jurământul în cadrul ședinței care a avut loc joi, 29 martie.