comenzi la domiciliu cliseru.ro

Un nou Club al pensionarilor, la Fetești

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
10/11/2011 | Locale Ialomita

clubul pensionarilor fetestiPrimăria și Consiliul Local, la inițiativa primarului Gheorghe Catrinoiu, au inaugurat, sâmbătă, 29 octombrie, Clubul Pensionarilor din cartierul Fetești Oraș (fosta piață). Acesta este al doilea club din municipiu, primul fiind inaugurat pe data de 1 octombrie 2009, cu ocazia “Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice”, în cartierul Fetești Gară.
Acum pensionarii din zona Fetești Oraș au posibilitatea de a  participa la diverse activităţi culturale, sociale și recreative, care să-i facă să uite vreme de câteva ceasuri de grijile de zi cu zi.
La inaugurare au fost prezenţi numeroşi vârstnici din cartier, care au umplut până la refuz clubul, fapt care a demonstrat necesitatea unui astfel de loc pentru pensionarii din această zonă.
Primarul municipiului Fetești, Gheorghe Catrinoiu, a declarat că „prin intermediul acestor cluburi încercăm să le facem viaţa mai frumoasă vârstnicilor, care au trăit vremuri grele. Cred că ei vin cu mare drag în aceste locuri, în care au ocazia să se întâlnească cu persoane de vârsta lor, să lege prietenii şi să depene împreună amintiri. În plus, dânşii au posibilitatea să desfăşoare aici mai multe activităţi sociale și cultural-recreative. Dorința mea este să putem amenaja un astfel de club în fiecare cartier din Feteşti şi voi depune toate eforturile în acest sens.”
De asemenea, edilul feteștean a inaugurat și “Cartea de Onoare” a clubului, așternând câteva gânduri pentru cei care își vor petrece timpul la Clubul Pensionarilor din cartierul Fetești Oraș.