comenzi la domiciliu cliseru.ro

Un mort și patru răniți la Bărbulești în urma unui conflict între clanuri

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
02/01/2012 | Lege si Ordine

case barbulesti11 persoane au fost aduse, duminică, 1 ianuarie, la poliția Urziceni, pentru audieri, în vederea stabilirii participației fiecăreia la un conflict spontan petrecut duminică după amiază, în comuna Bărbulești.

În jurul orei 15.30, poliția a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că între membrii a două familii, pe fondul unor neînțelegeri s-au agresat reciproc folosind arme de foc și obiecte contondente.

O echipă complexă de polițiști însoțiți de un echipaj din cadrul Serviciului de Intervenție Rapidă au intervenit la scurt timp, reușind aplanarea conflictului și restabilirea ordinii și liniștii publice.

 În urma evenimentului, cinci persoane, cu vârste cuprinse între 24 și 35 de ani, au fost transportate la cele mai apropiate unități spitalicești, respectiv două la Urziceni și trei la Ploiești. Una dintre persoanele transportate la spital a decedat la scurt timp.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub directa coordonare a procurorului care supraveghează cauza și a conducerii inspectoratului pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a desfășurat evenimentul și tragerea la răspundere a celor vinovați.