comenzi la domiciliu cliseru.ro

Un mort, mai mulți răniți și o autospecială SMURD avariată

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
30/07/2012 | Locale Ialomita

Duminică, 29 iulie, în jurul orei 21.30 Poliţia Municipiului Feteşti a fost sesizată despre faptul că pe Drumul Judeţean 212, între localităţile Movila şi Platoneşti, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu decesul unei persoane şi rănirea altor trei.

Din cercetările efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului s-a stabilit că în timp ce un tânăr de 23 ani din municipiul Iaşi se deplasa la volanul unui autoturism, din pricina vitezei excesive a pierdut controlul direcţiei de mers şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto şi vătămarea corporală a trei tineri cu vârste cuprinse între 23 şi 30 ani, pasageri în autoturism, toţi din municipiul Iaşi.

În timp ce autospeciala SMURD se deplasa de la accident cu una dintre victime, ajunsă la ieşirea din localitatea Ograda, în dreptul staţiei peco, a intrat în coliziune cu un autoturism care a efectuat virajul la stânga către benzinărie, fără să se asigure.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a şoferului autoturismului, un bărbat de 45 ani şi a fiului acestuia, un minor de 15 ani, ambii din municipiul Slobozia.

Atât pasagerii din echipajul SMURD, cât şi cele două victime au fost preluate de către o altă ambulanţă şi transportate la spitalul municipal Slobozia.

În cauză au fost întocmite dosare penale pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.