comenzi la domiciliu cliseru.ro

Un copil de doi ani și tatăl său, accidentați în stația de autobuz din Broșteni 04.03.2012

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
05/03/2012 | Infotrafic

Duminică, 4 martie, în jurul orei 13.00, în localitatea Broşteni s-a produs un accident de circulaţie în urma căruia două persoane (tată și copil) au fost vătămate corporal.

În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că în timp ce un constănţean, de 55 ani, efectua manevra de mers înapoi nu s-a asigurat la pătrunderea pe D.N.2A şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de o femeie de 37 ani, din municipiul Urziceni, care a fost proiectat pe contrasens şi a accidentat un bărbat de 37 ani şi pe fiul acestuia, de 2 ani, aflaţi în staţia de autobuz.

Victimele au fost condusela Spitalul Municipal din Urziceni pentru acordarea de îngrijiri medicale de specilitate.

Câteva ore mai târziu, în jurul orei 15.30, Poliţia Oraşului Ţăndărei a fost sesizată despre faptul că pe raza oraşului s-a produs un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din cercetări s-a stabilit că în timp ce o femeie de 44 ani, din municipiul Slobozia, se deplasa la volanul unui autoturism, a accidentat uşor un pieton care s-a angajat în traversarea părţii carosabile prin loc special amenajat, marcat şi semnalizat corespunzător.

În urma accidentului, victima, o localnică de 17 ani a fost transportată la Spitalul Judeţeande Urgenţă Slobozia.

În ambele cauze poliţiştii au întocmit şi dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.