15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Un bărbat s-a aruncat în fața trenului, la Platonești https://wp.me/p49Kdo-4AO
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
DE MAINE AVEM: ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Un bărbat s-a aruncat în fața trenului, la Platonești

Un bărbat și-a pierdut viața, marți, 15 octombrie, după ce a fost lovit de un tren marfar care circula pe firul I, între Fetești și Țăndărei.

calea ferata sineÎn zona localității Platonești, mecanicul a fost surprins să vadă cum un bărbat, a cărui identitate nu se cunoaște deocamdată, se află pe șinele de cale ferată în încercarea de a se sinucide. Bărbatul a fost lovit din plin, accidentul neputând fi evitat. Circulația feroviară a fost  oprită temporar, până la finalizarea cercetării la fața locului.

foto: arhivă

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!