comenzi la domiciliu cliseru.ro

Un bărbat din Coșereni și-a omorât prietenul de pahar cu coada de la sapă

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
27/08/2012 | Lege si Ordine

         Un bărbat de 37 ani din comuna Coşereni a fost reţinut de poliţiştii ialomiţeni, sâmbătă, 25 august a.c., pentru comiterea infracţiunii de omor calificat.

Fapta a fost sesizată poliţiei în dimineaţa zilei de sâmbătă, în jurul orei 07.00 de către un localnic, care anunţa faptul că un bărbat de 47 ani a fost găsit decedat.

Pentru efectuarea de cercetări,  de urgenţă la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale însoţită de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa.

Poliţiştii au stabilit că în seara zilei de 24 august a.c., în jurul orei 23.00, victima s-a deplasat la un bar din localitate unde a consumat băuturi alcoolice cu mai multe persoane. Pe fondul consumului de alcool între victimă şi agresor, un bărbat de 37 ani s-a iscat un conflict spontan, victima aplicându-i câteva palme prietenului de pahar. Făptuitorul s-a deplasat la domiciliu de unde a luat o coadă de sapă şi l-a aşteptat pe bărbatul de 47 ani în drum spre casa acestuia, iar la apariţia sa i-a aplicat mai multe lovituri pe spate, cap şi picioare, victima cazând pe sol.

Victima de 47 ani a reuşit să se ridice şi să se deplaseze până la locuinţa tatălui său, unde a fost găsită decedată.

Totodată, bărbatul de 37 ani, în drum spre locuinţa sa a mai agresat un cetăţean de 36 ani din comună, pe care de asemenea l-a lovit cu acelaşi obiect contondent.

Faţă de făptuitorul Frangulea Marian a fost luată măsura arestării preventive pentru o perioadă de 29 zile, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunii de omor calificat.