15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Un bărbat din Bora s-a aruncat de pe podul rutier https://wp.me/p49Kdo-4jj
livrari la domiciliulivrari la domiciliu

Un bărbat din Bora s-a aruncat de pe podul rutier

Un bărbat, în vârstă de aproximativ 40 de ani, din cartierul Bora, s-a aruncat duminică seara, 24 iunie, de pe podul rutier de peste râul Ialomița, direct în apă.

Din spusele localnicilor, P. Robert plecase hotărât, se pare, să îl caute pe băiețelul de 11 ani care a dispărut duminică tot în apele râului.

 

Un cetățean l-a văzut când s-a aruncat și a anunțat incidentul  prin serviciul de urgență 112.

„Un echipaj de la Garda de Intervenție Slobozia s-a deplasat în cel mai scurt timp la fața locului și, cu ajutorul unei bărci pneumatice, a reușit să-l salveze după căutări de aproximativ 20 de minute. Bărbatul fusese luat de ape și dus undeva la aproximativ 800 de metri în aval față de locul unde s-a aruncat”, a declarat George Damian, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița.

În momentul în care a fost găsit de echipajele de intervenție, bărbatul era slăbit, nu mai reușea să se mențină la suprafața apei, astfel că a fost salvat de pompieri în ultima secundă. Adus la mal, medicii l-au stabilizat și l-au transportat la spital.

 

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!