comenzi la domiciliu cliseru.ro

Un bărbat din Amara a căzut dintr-un microbuz aflat în mers

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
20/05/2013 | Infotrafic

Luni, 20 mai, în jurul orei 08.00, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că pe Drumul Naţional 2 C o persoană a căzut dintr-un microbuz aflat în mers.

Astfel, în timp ce un bărbat în vârstă de 64 de ani, din municipiul Slobozia, angajat al unei societăţi comerciale cu profil transport persoane, conducea un microbuz pe ruta Slobozia – Amara, a observat că uşa autovehiculului s-a deschis, moment în care unul dintre pasageri a căzut pe partea carosabilă.

Victima, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din oraşul Amara a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slobozia, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că în interiorul microbuzului se aflau mai multe persoane decât numărul admis în certificatul de înmatriculare al autovehiculului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.