comenzi la domiciliu cliseru.ro

Un bărbat a căzut de la etajul opt al unui bloc din Slobozia

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
11/03/2013 | Lege si Ordine

Un bărbat a căzut de la etajul opt al unui bloc din Slobozia (4)Un bărbat, în vârstă de aproximativ 43 de ani, cetățean italian, s-a aruncat, luni, 11 martie, în jurul orei 12.00, de la etajul opt al blocului U 15, de pe strada Lacului din municipiul Slobozia.

Bărbatul, care locuia într-un apartament închiriat, se pare că nu este la prima tentativă de suicid, iar potrivit afirmațiilor vecinilor acesta chiar a încercat să dea foc locuinței, supărat că de curând fusese părăsit de soție.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă a poliţiei municipale care, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa, efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, ulterior fiind preluat de un elicopter SMURD și transportat la un spital din Capitală.

Bărbatul are politraumatisme prin precipitare de la înălțime, printre care și fractură de bazin, fiind în stare foarte gravă.