15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Informatii Utile > Ultimul weekend al campaniei „Ai colectat, ai câștigat!” https://wp.me/p49Kdo-3yT
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Ultimul weekend al campaniei „Ai colectat, ai câștigat!”

Weekendul acesta, 8-9 septembrie 2012, au loc ultimele acțiuni la punctele de colectare selectivă în cadrul campaniei naționale de informare, educare și responsabilizare cu privire la colectarea selectivă a deșeurilor de ambalaje „Ai colectat, ai câștigat!”.

Toți cetățenii celor 26 de locații in care se desfășoară campania (Alexandria, Arad, Baia Mare, Bacău, Braşov, Craiova, Cluj, Constanţa, Deva, Focşani, Iaşi, Mediaş, Ploieşti, Roman, Satu Mare, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Slobozia, Târgu Jiu, Târgu Mureş, Tulcea, Zalău, inclusiv Bucureşti – sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 6) sunt asteptați cu minimum 10 deșeuri de ambalaje la containerele de colectare selectivă amplasate în orașul lor. Aceștia pot câștiga un premiu eco pe loc și primesc șansa de a intra în tombola pentru Marele Premiu, un autoturism.

Extragerea și anunțarea câștigatorului Marelui Premiu va avea loc luni, 10 septembrie.

SLOBOZIA

SÂMBĂTĂ ȘI DUMINICĂ: ÎNTRE ORELE 10:00 – 13:00
STEFAN CEL MARE LÂNGĂ MAGAZINUL COMIND (IALOMITA)
SANEPID LANGA TRIBUNAL
ARHIVĂ – UNIRII, LÂNGĂ SEMINARUL TEOLOGIC

Vino în perioada 25 iunie – 9 septembrie 2012, în fiecare sâmbătă și duminică, între orele 10:00 și 13:00, la punctele de colectare cu minimum 10 deşeuri de ambalaje şi poţi câştiga:

  • O maşină
  • O zonă de picnic pentru oraşul tău
  • O mulţime de premii pe loc

Pentru mai multe informatii despre campanie, vă rugăm accesați site-ul www.ColecteazaSelectiv.ro.

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!