Ultimul weekend al campaniei „Ai colectat, ai câștigat!”

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița

Weekendul acesta, 8-9 septembrie 2012, au loc ultimele acțiuni la punctele de colectare selectivă în cadrul campaniei naționale de informare, educare și responsabilizare cu privire la colectarea selectivă a deșeurilor de ambalaje „Ai colectat, ai câștigat!”.

Toți cetățenii celor 26 de locații in care se desfășoară campania (Alexandria, Arad, Baia Mare, Bacău, Braşov, Craiova, Cluj, Constanţa, Deva, Focşani, Iaşi, Mediaş, Ploieşti, Roman, Satu Mare, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Slobozia, Târgu Jiu, Târgu Mureş, Tulcea, Zalău, inclusiv Bucureşti – sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 6) sunt asteptați cu minimum 10 deșeuri de ambalaje la containerele de colectare selectivă amplasate în orașul lor. Aceștia pot câștiga un premiu eco pe loc și primesc șansa de a intra în tombola pentru Marele Premiu, un autoturism.

Extragerea și anunțarea câștigatorului Marelui Premiu va avea loc luni, 10 septembrie.

SLOBOZIA

SÂMBĂTĂ ȘI DUMINICĂ: ÎNTRE ORELE 10:00 – 13:00
STEFAN CEL MARE LÂNGĂ MAGAZINUL COMIND (IALOMITA)
SANEPID LANGA TRIBUNAL
ARHIVĂ – UNIRII, LÂNGĂ SEMINARUL TEOLOGIC

Vino în perioada 25 iunie – 9 septembrie 2012, în fiecare sâmbătă și duminică, între orele 10:00 și 13:00, la punctele de colectare cu minimum 10 deşeuri de ambalaje şi poţi câştiga:

  • O maşină
  • O zonă de picnic pentru oraşul tău
  • O mulţime de premii pe loc

Pentru mai multe informatii despre campanie, vă rugăm accesați site-ul www.ColecteazaSelectiv.ro.