comenzi la domiciliu cliseru.ro

Trucuri UTILE pentru a te feri de INCIDENTE neplăcute

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
12/03/2018 | Magazin

De obicei, în viață, te ferești de lucrurile la care te aștepți să se întample. Dar există și situații în care neprevăzutul apare și îți poate da planurile peste cap, sau, mai rău, să provoace incidente extrem de neplacute.

Cu toate acestea, există anumite măsuri pe care le poți lua, preventiv, care te protejează inclusiv de situațiile neașteptate!

Iată câteva lucruri pe care este bine să le faci pentru a evita întâmplările negative:

  • Pentru casă

Pentru protecția casei tale, există câteva lucruri pe care le poți face. În primul rând, asigură-te că încuietorile pe care le foloșești sunt de calitate, puternice și nu pot fi sparte ușor. De asemenea, un plus de siguranță ți-l va oferi montarea unor camere de supraveghere, cu un click aici poți găsi o gamă variată de produse pe site-ul Atu Tech, la prețuri foarte bune. În al doilea rând, poți instala senzori de fum și de gaze în camere, care te vor alerta imediat în cazul în care se întâmplă ceva.

  • Pentru telefon

Cea mai sigură protecție pentru telefonul tău este reprezentată de o husa potrivită, care poate fi făcută din diverse materiale, în funcție de preferințele tale. De exemplu, pentru Huwei P10 pe Lerato ai huse practice, dar și cu un design atrăgător. De asemenea, tot pe site, vei găsi huse și accesorii pentru orice model de telefon. În afară de husă, poți avea grijă de ecranul telefonului tău prin intermediul unei folii de protecție. În acest fel, în cazul în care scapi telefonul pe o suprafață dură, riscul de a păți ceva este redus.

  • Pentru bagaje

În cazul unei călătorii cu avionul, la care vei lua cu tine un bagaj de cală, pe lângă eticheta pe care o vei primi la aeroport, este bine să iei în calcul și alte măsuri de precauție, pentru a fi sigur că bagajul nu va fi rătăcit sau, mai rău, deschis și jefuit. În primul rând, îți poți înveli troller-ul în folie de plastic, de mai multe ori. Pe lângă protecția față de condițiile meteo nefavorabile, dacă găsești folia ruptă atunci când primești bagajul, este clar că cineva a umblat în el. Astfel, ai dovada clară că ceva nu este în regulă. De asemenea, poți folosi lacătul de care dispun majoritatea genților în ziua de azi. În al doilea rând, asigură-te că lucrurile de valoare sunt la tine, în geantă sau în rucsacul pe care le porți asupra ta. În al treilea rând, pe lângă cazul unui furt din bagaj, există și riscul de a afla că troller-ul ți-a fost rătăcit de cei de la compania aeriană. Din păcate, acest lucru se întâmplă frecvent. De aceea, este bine să îți pui chiar tu, înainte de a pleca de acasă, o etichetă rezistentă pe care să fie menționate numele, adresa ta și un număr de telefon, dar și numele zborului,  ca să fii sigur că bagajul se va întoarce la tine.

Acestea sunt câteva din lucrurile pe care le poți face pentru a trece cu bine de situațiile neprevăzute. Decât să îți pară rău după bunurile tale, poti fi prevăzător și poți lua măsuri de precauție, sau, cel puțin, măsuri care te vor ajuta în recuperarea daunelor.