comenzi la domiciliu cliseru.ro

Trofeul „Vocea Sloboziei” a fost câștigat de o fetiță foarte talentată, în vârstă de 10 ani

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
08/03/2014 | Locale Ialomita

Concursul de interpretare vocală „Vocea Sloboziei”, organizat de Direcția municipală de Cultură Slobozia – Consiliul Local al Tinerilor Slobozia, a reunit, joi seară, pe scena Casei municipale de Cultură din Slobozia, zece concurenți, iar în sală sute de tineri.

vocea sloboziei 46

Spectacolul, în care a evoluat și trupa November Band, a fost dedicat Zilei Femeii.

În concurs s-au înscris elevi cu vârsta cuprinsă între 10 și 18 ani, din Slobozia, care au avut de interpretat două piese de muzică uşoară, una cu negativ și una cu acompaniament, din creaţiile compozitorilor români sau străini.

Juriul a avut o misiune grea de a decide câștigătorii, în condițiile în care mulți dintre concurenți au avut o prestație foarte bună, voci bine lucrate, chiar dacă aveau doar 10 ani și multe, multe emoții. Au existat și concurenți care se aflau pentru prima oară pe o scenă, într-un concurs, însă nu au ratat o astfel de ocazie, aceea de a-și „verifica talentul” pe care consideră că îl au.

„Am avut o misiune extrem de grea și ne cerem scuze că am stat cam mult până ne-am hotărât. Am avut mult de deliberat. Mulțumim November Band pentru această seară magică, de excepție, așa cum nu a mai fost de mult la Slobozia”, afirma Ionel Constantin, directorul Direcției municipale de cultură.

Așadar, mențiuni au fost obținute de Alina Nădrag și Sebastian Tăbleț, doi copii foarte talentați, care nu se află la prima participare la un concurs de acest gen.

Pentru un loc pe podium, însă, a fost o luptă acerbă. Locul III a fost ocupat de Nicole Cristinne Dumitrașcu, un alt copil talentat, care promite mult în muzica ușoară românească, dar și în cea de interpretare instrumentală.

Un binemeritat loc II a obținut Ștefan Iosifescu, un tânăr cu o voce foarte bună și care a reușit să impresioneze nu numai juriul ci și sutele de tineri din sală care l-au aplaudat la unison, mai ales când a interpretat binecunoscuta melodie „Copacul” (muzica Jolt Keresrely, versuri Ovidiu Dumitru).

Un premiu special pentru interpretare a obținut Mălina Paraschiv. Deși încă este la școală, frumoasa Mălina își creionează deja viitoarea carieră pe note muzicale. Și are toate șansele să ajungă acolo unde visează!

Locul I nu a fost o surpriză, se pare, având în vedere palmaresul micuței concurente.

Eleonora Filipoiu (Nora), elevă în clasa a IV-a, la Liceul de Arte, are deja în palmares 40 de trofee. Este, după cum spunea tatăl său, „o mică profesionistă”, de care este extrem de mândru.

„Aș vrea să le mulțumesc în primul rând părinților mei, pentru că depun un efort de nedescris. Mulțumesc și juriului pentru că mi-a acordat locul I, dar și orchestrei, care a fost divină. Și vreau să mă scuzați dacă am avut mici scăpări”, a declarat Nora imediat după aflarea rezultatelor.

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️