comenzi la domiciliu cliseru.ro

Trist, dar adevărat! Delta Tulcea- Unirea Slobozia 4-0

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
24/04/2013 | Locale Ialomita

Unirea Slobozia s-a deplasat sâmbătă, 20 aprilie, la Tulcea, pentru confruntarea din etapa cu numărul XXII, din liga a II-a, seria a I. Deplasându-se la Tulcea cu o grămadă de accidentaţi, Unirea a capotat încasând nu unul, ci patru goluri.

Unirea Slobozia cu Delta TulceaIalomiţenii au început cu stângul încă din minutul 3 atunci când Mişelăricu a marcat cu capul în urma unei centrări de excepţie a lui Câju. Au urmat 30 de minute de tatonare la mijlocul terenului, după care penalty-ul tulcenilor. Stan l-a faultat pe Sin în careu iar centralul a acordat lovitură de la 11 metri. Câju a executat magistral printr-o scăriţă de toată frumuseţea, dublând astfel avantajul amfitrionilor. Cu puţin înainte de finele primului mitan, Delta Tulcea a făcut 3-0, de această dată golul purtând semnătura lui Dumitru Florea. Cea de-a doua parte a fost una destul de anostă. Cu cele trei puncte în buzunar, Delta nu a mai forţat şi totuşi a reuşit să mai marcheze o dată. În minutul 79, proaspăt intratul Dragu a punctat din 8 metri cu un şut la colţul lung. În urma acestei victorii, Delta rămâne pe poziţia a doua la trei puncte în spatele liderului FC. Botoşani, în timp ce Unirea staţionează pe locul 7.

Cele două formaţii au jucat în următoarea formulă:

Delta: I. Olteanu – V. Creţu, Mişelăricu, Marincău, Mansur – C. Neagu, Ad. Ionescu, N. Creţu, Câju (cpt.), Sin – D. Florea
Rezerve: Stoicescu – Postelnicu, D. Stanca, Cl. Dragu, Scarlat, Ursu, E. Nanu
Antrenor: Erik Lincar

Unirea: Oprea – S. Stan, M. Matei, Lorincz, M. Florea – C. Roşu, Macare (cpt.), L. Mihai, Ibrian – Jianu, V. Gheorghe
Rezerve: Baruch – Negrea, Ivaşcă, S. Gheorghiu, D. Gheorghe, M. Luca, Patriancă
Antrenor: Marin Dună

Dan Marius TRICĂ

 

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️