comenzi la domiciliu cliseru.ro

Trei persoane reținute după ce au tâlhărit un taximetrist

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
04/06/2013 | Lege si Ordine

Poliţiştii au reţinut luni, 3 iunie, pe bază de ordonanţă de reţinere, pentru 24 de ore, trei persoane din oraşul Amara, suspecte de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

În fapt, la data de 2 iunie a.c., în jurul orei 23.30, un bărbat de 34 de ani, angajat al unei firme de taximetrie, a sesizat poliţiei faptul că trei persoane l-au agresat fizic şi i-au sustras casa de marcat, două telefoane mobile, faţa detaşabilă a radiocasetofonului şi o sumă de bani.

La scurt timp de la comiterea faptei, poliţiştii au identificat suspecţii, doi tineri de 17, respectiv 18 ani şi o femeie de 34 de ani, toţi din oraşul Amara, faţă de care s-a început urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Poliţiştii au reuşit recuperarea în totalitate a prejudiciului, care a fost restituit părţii vătămate. Suspecţii au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al inspectoratului.

 Update:   Judecătoria Slobozia a emis marți, 4 iunie, pe numele celor trei persoane, reţinute de poliţişti la data de 3 iunie, mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️