comenzi la domiciliu cliseru.ro

Au spart șapte mașini într-o noapte

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
19/10/2012 | Lege si Ordine
Actualizat: 22 octombrie 2012

Poliţiştii au prins şi reţinut un grup de tineri suspecţi de furtul a şapte aparate radio CD auto, sustrase din şapte autoturisme

În dimineaţa zilei de vineri, 19 octombrie, în jurul orei 02.30, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Urziceni au prins în flagrant un grup de tineri, la scurt timp după ce aceştia au sustras şapte aparate radio CD auto.

Suspecţii, trei tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 24 ani, se deplasau cu un autoturism pe strada Tineretului din municipiu, transportând cu acesta şapte aparate radio CD de diferite mărci.

Întrucât tinerii nu au putut justifica provenienţă bunurilor, poliţiştii au procedat la conducerea acestora la sediul Poliţiei pentru continuarea verificărilor, ocazie cu care s-a stabilit că suspecţii au forţat portierele a şapte autoturisme parcate pe raza municipiului Urziceni şi au sustras aparatele radio CD de la acestea.

Prejudiciul cauzat celor 7 părţi vătămate s-a ridicat la suma de 4.000 lei, bunurile fiind recuperate şi restituite proprietarilor.

Faţă de cei trei suspecţi a fost luată măsura reţinerii pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, fiind cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

În prezent suspecţii se află încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa.