comenzi la domiciliu cliseru.ro

Trei comune din Ialomița, preselectate în proiectul Antreprenorești – Adoptă un sat

Luni, 20 noiembrie, echipa Antreprenorești-Adoptă un Sat pornește în cel de-al treilea tur de vizite al comunelor preselectate din județele Constanța și Ialomița.

Comunitățile care ne-au invitat să le întâlnim sunt Ciulnița, Gheorghe Lazăr și Săveni din județul Ialomița, dar și Ghindărești din județul Constanța. Itinerarul propus de noi este disponibil pe site.

Echipa Antreprenorești urmărește să observe potențialul local al comunelor vizitate și să interacționeze direct cu gospodarii care doresc să dezvolte economia în comunele lor.

Antreprenorii din Romanian Business Leaders (RBL) vor avea ca obiectiv identificarea potențialului existent și încă neutilizat de respectivele comunități pentru a putea veni în sprijinul lor cu expertiză în dezvoltarea de strategii și planuri de dezvoltare economică.

Pentru comunele din județele Constanța și Ialomița proiectul Antreprenorești este în penultima fază, după care urmează selecția finală. Programul vizitelor a fost pregătit împreună cu reprezentanții locali.

Criteriile care stau la baza preselecției sunt: curba demografică –numărul tinerilor să fie în media demografică a țării, potențialul economic local și interesul liderilor locali.

Pentru detalii și informații referitoare la programul turului și la proiect, nu ezitați să ne scrieți la antreprenoreș[email protected] sau la telefon 0721 883 123, Liliana Geru, Manager Proiect Antreprenorești-Adoptă un Sat.

Despre Antreprenorești – Adoptă un Sat
Proiectul Antreprenorești, inițiativă apărută spontan la Summit-ul RBL din 2016, își propune să creeze strategii de dezvoltare viabile pentru perioada 2017- 2020 pentru minim zece comune selectate. Concret, proiectul urmărește să producă rezultate palpabile și replicabile în comunitățile rurale din România, prin transfer de know-how specific (fonduri europene, management, schimb de experiență etc.), mentorat pentru antreprenori și administrație locală și prin identificarea potențialului local de dezvoltare economică. Pentru detalii, vă invităm pe http://antreprenoresti.ro/.
Echipa Antreprenorești-Adoptă un Sat înseamnă: Felix Daniliuc- Raiffeisen Leasing, Mihai Marcu- MedLife, Sorin Ignat- Banca Transilvania , Felix Tătatu- GMP Grup, Alexandru Potor- FNGAL, Felix Pătrășcanu- FAN Courier,  Ioana Traistă- Fundația PACT, Gabriel Istoc- B-team Consult and Services, Laura Popa- FNTM și alți antreprenori de succes.
Despre Romanian Business Leaders
Romanian Business Leaders este o organizație apolitică, neguvernamentală și non-profit, înființată în iulie 2011. Obiectivul său este să dezvolte o platformă de acţiune şi implicare socială pentru liderii din mediul privat. Scopul este ca România să devină o ţară mai bună pentru business-ul responsabil şi, în felul acesta, pentru toţi românii. Pentru detalii, accesați www.rbls.ro.
Mai multe articole de la obiectiv.net: