comenzi la domiciliu cliseru.ro

Trei aspiranți la fotoliul de primar în comuna Gheorghe Lazăr

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
22/02/2013 | Locale Ialomita

1.947 de cetățeni cu drept de vot, dintre care doi străini, din comuna Gheorghe Lazăr, sunt așteptați, duminică, 24 februarie, să-și voteze un nou primar.

primaria gheorghe lazarAceste alegeri locale parţiale pentru funcţia de primar au loc după ce edilul localităţii, Marian Pavel, a obţinut un mandat de senator din partea Uniunii Social Liberale.

În cursa electorală s-au înscris trei candidați, actualul viceprimar Marian Buzea (USL), Pandele Vasile Iulian (PP-DD) și Vasile Costel (PDL).

Pentru acest scrutin au fost tipărite 2.200 de buletine de vot, care vor fi distribuite în cele două secții de votare de pe raza localității.

Ordinea pe buletinul de vot este PP-DD, USL, PDL.

Deși cele mai mari șanse le-ar avea Marian Buzea, este de remarcat faptul că la aceste alegeri există mai mulți candidați, față de cele din iunie anul trecut, când Marian Pavel nu a avut contracandidat.

Campania electorală, care a început pe 10 februarie, a decurs normal, fără incidente, ca de altfel și activitatea de organizare şi desfăşurare a alegerilor locale parţiale.