pmp ialomita
pmp ialomita

Tragedie la Sinești: Două femei şi-au pierdut viaţa în urma unui accident rutier

Luni, 23 aprilie a.c., în jurul orei 18.30, pe DN2, la km 30+684 m, în afara localităţii Sineşti, în timp ce un tânăr în vârstă de 25 ani, din municipiul Brăila, conducea un autoturism din direcţia Urziceni către Bucureşti, nu a acordat prioritate de trecere celor doi pietoni care s-au angajat în traversarea şoselei pe marcajul pietonal, semnalizat şi marcat corespunzător, acroşându-i frontal.

După impact, autoturismul condus de tânăr a pătruns pe contrasens şi a intrat în impact frontal cu un alt autovehicul condus de un bărbat de 36 ani, din municipiul Galaţi, care se deplasa pe DN2 din direcţia Bucureşti către Urziceni.

Publicitate
livrari domiciliu la cliseru
Apel rapid:     Linia 1     Linia 2      Linia 3

Din accident a rezultat decesul celor doi pietoni, două femei de 55, respectiv 57 ani, ambele domiciliate în municipiul Bucureşti.

Conducătorii auto au fost testaţi alcoolscop, rezultatele fiind negative, totodată fiindu-le recoltate şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, urmând a se da soluţie prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Urziceni.