comenzi la domiciliu cliseru.ro

Tragedie la Sinești: Două femei şi-au pierdut viaţa în urma unui accident rutier

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
24/04/2012 | Infotrafic

Luni, 23 aprilie a.c., în jurul orei 18.30, pe DN2, la km 30+684 m, în afara localităţii Sineşti, în timp ce un tânăr în vârstă de 25 ani, din municipiul Brăila, conducea un autoturism din direcţia Urziceni către Bucureşti, nu a acordat prioritate de trecere celor doi pietoni care s-au angajat în traversarea şoselei pe marcajul pietonal, semnalizat şi marcat corespunzător, acroşându-i frontal.

După impact, autoturismul condus de tânăr a pătruns pe contrasens şi a intrat în impact frontal cu un alt autovehicul condus de un bărbat de 36 ani, din municipiul Galaţi, care se deplasa pe DN2 din direcţia Bucureşti către Urziceni.

Din accident a rezultat decesul celor doi pietoni, două femei de 55, respectiv 57 ani, ambele domiciliate în municipiul Bucureşti.

Conducătorii auto au fost testaţi alcoolscop, rezultatele fiind negative, totodată fiindu-le recoltate şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, urmând a se da soluţie prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Urziceni.