comenzi la domiciliu cliseru.ro

Tragedie în familia primarului din Bucu. Fata acestuia s-a înecat în râul Ialomița

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
29/06/2012 | Locale Ialomita
Durere fără margini în familia primarului din comuna Bucu, Ion Drăgușin. Fata acestuia, care urma să împlinească 13 ani în luna august, s-a înecat, vineri, 29 iunie, în apele râului Ialomița.


În timp ce tatăl se afla la București, la un examen, Andreea Drăgușin a plecat la scăldat împreună cu prietena ei Elena, așa cum făcuse și în ziua precedentă.

Din cauza curenților puternici, cele două fete au fost  prinse în apa învolburată, Elena reușind la un moment dat să se salveze ținându-se de o creangă. Andreea, însă, nu a reușit să mai iasă la suprafață.

Pompierii ajunși la fața locului au căutat trupul fetiței mai mult de o oră, cu o barcă pneumatică,  însă aceasta a fost găsită de un localnic, care a intrat în apă în zona unde se știa că dispăruse.

Tatăl, primarul Ion Drăgușin, a venit într-un suflet de la București să-și vadă fetița, aflată deja în mașina Serviciului de Medicină Legală.

Sfâșiat de durere și disperare își striga încontinuu fata, în speranța că o va readuce la viață, revolta sa revărsându-se chiar pe modul de intervenție atât al pompierilor cât și al celor de la Ambulanță.

Toți cei care s-au aflat la fața locului, printre care și președintele PDL Ialomița, Cazacu Marinică și primarul comunei Platonești, Florinel Negraru, erau înmărmuriți de durere, nevenindu-le să creadă că s-a putut întâmpla așa o nenorocire.

Până în prezent, opt persoane și-au pierdut viața înecate, trei copii găsindu-și sfârșitul în apele râului Ialomița numai în ultima săptămână.