comenzi la domiciliu cliseru.ro

Trafic de coșmar la intrarea în Slobozia, din cauza lucrărilor de reparații la podul peste râul Ialomița

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
14/09/2015 | Infotrafic

Circulația rutieră la intrarea în municipiul Slobozia, din direcția DN21 Drajna – Slobozia, se desfășoară cu dificultate din cauza lucrărilor de reparații a carosabilului la podul peste râul Ialomița.

La intervale scurte de timp, se creează coloane de mașini de cel puțin doi kilometri, având în vedere că circulația se desfășoară alternativ pe un singur sens.

Toți participanții la trafic sunt nervoși, cu atât mai mult cu cât la Drajna mulți dintre ei au prins „o altă barieră”, de data asta feroviară.

Potrivit prefectului județului Ialomița, Gigi Petre, lucrările de asfaltare sunt estimate a dura aproximativ o săptămână.

„Lucrările erau necesare în condițiile în care drumul pe pod era deteriorat. Încercăm să eliminăm din disconfortul participanților la trafic, dar cândva trebuia făcută această lucrare. S-a considerat că lucrările ar fi bine de realizat în această perioadă deoarece traficul este mai redus în zonă, după terminarea concediilor. Așadar, se lucrează și, cu celeritate, va fi pus în funcțiune. Deci, în funcție de situația rosturilor de la pod, se estimează ca într-o săptămână să se finalizeze. Marți va fi și o întâlnire și cu autoritatea locală de la Slobozia pentru a pune la punct și remedierea rampelor de la intrarea pe pod, care nu aparțin de Drumurile Naționale”, ne-a declarat prefectul.

VIDEO: reabilitare pod ialomita slobozia

reabilitare pod ialomita slobozia video

.

Vezi și: Barieră Drajna. VIDEO