comenzi la domiciliu cliseru.ro

Tot mai mulți șoferi fără permis și sub influența alcoolului, depistați în trafic

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
23/04/2020 | Lege si Ordine

La data de 23 aprilie, în jurul orei 01:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce desfășurau activități de supraveghere a traficului rutier pe raza localității Sinești, au efectuat semnal de oprire unui autoturism care se deplasa sinuos pe carosabil.

Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat și a mărit viteza de deplasare, polițiștii au pornit în urmărirea lui, acesta fiind interceptat și blocat în trafic pe raza comunei Movilița.

În urma verificărilor efectuate a reieșit că șoferul, un bărbat de 28 ani, din municipiul București, figurează cu permisul de conducere suspendat.

De asemenea, în urma testării cu aparatul Drager, rezultatul a indicat o alcoolemie de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la Camera de Gardă a Spitalului Municipal Urziceni, pentru recoltarea de probe biologice, însă a refuzat prelevarea mostrelor de sânge.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de refuz recoltare de probe biologice și conducere cu permis suspendat.

***

La data de 22 aprilie a.c., în jurul orei 20:30, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșereni, au oprit pentru control pe raza localității Axintele, un autoturismul condus de un bărbat de un bărbat de 75 de ani.

În urma verificărilor s-a constatat faptul că șoferul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare negativă.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere.

 IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

Vezi și:

Beat la volan, fără permis, interceptat și prins de polițiști la Bărbulești

Beat la volan, fără permis, urmărit și prins de Poliția Locală Slobozia. În mașină se mai aflau o femeie și un minor.