livrari la domiciliu apa de masa la domiciliu slobozia

Tot mai mulți șoferi fără permis și sub influența alcoolului, depistați în trafic

La data de 23 aprilie, în jurul orei 01:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce desfășurau activități de supraveghere a traficului rutier pe raza localității Sinești, au efectuat semnal de oprire unui autoturism care se deplasa sinuos pe carosabil.

Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat și a mărit viteza de deplasare, polițiștii au pornit în urmărirea lui, acesta fiind interceptat și blocat în trafic pe raza comunei Movilița.

În urma verificărilor efectuate a reieșit că șoferul, un bărbat de 28 ani, din municipiul București, figurează cu permisul de conducere suspendat.

De asemenea, în urma testării cu aparatul Drager, rezultatul a indicat o alcoolemie de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la Camera de Gardă a Spitalului Municipal Urziceni, pentru recoltarea de probe biologice, însă a refuzat prelevarea mostrelor de sânge.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de refuz recoltare de probe biologice și conducere cu permis suspendat.

***

La data de 22 aprilie a.c., în jurul orei 20:30, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșereni, au oprit pentru control pe raza localității Axintele, un autoturismul condus de un bărbat de un bărbat de 75 de ani.

În urma verificărilor s-a constatat faptul că șoferul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare negativă.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere.

 IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

Vezi și:

Beat la volan, fără permis, interceptat și prins de polițiști la Bărbulești

Beat la volan, fără permis, urmărit și prins de Poliția Locală Slobozia. În mașină se mai aflau o femeie și un minor.