Ziarul Obiectiv Ialomita > Magazin > Top 3 idei ingenioase pentru a crea efectul unui living spatios! https://wp.me/p49Kdo-b0e

Top 3 idei ingenioase pentru a crea efectul unui living spatios!

Ai un spațiu limitat pentru amenajarea livingului și dorești să îl exploatezi la maximum? Dorești să incluzi foarte multe elemente, însă nu ai suficient loc disponibil? Ai impresia că sufrageria lasă impresia de înghesuială și ai vrea să creezi un efect invers? Dacă răspunsul este unul afirmativ, citește în continuare acest articol pentru a afla câteva soluții practice și ușor de aplicat!

Top 3 idei practice pentru un living SPATIOS!

  1. Nu pozitiona toata mobila de-a lungul peretilor!

Chiar daca, probabil, a aseza canapeaua intr-un colt, lipita de perete, pare o idee buna pentru aspectul general al sufrageriei, este indicat sa nu optezi pentru aceasta varianta. Mobila pozitionata de-a lungul peretilor poate crea un efect de spatiu inchis, pe care, cu siguranta, nu ti-l doresti. In schimb, incearca sa asezi canapelele sau fotoliile spre centrul camerei, apoi comanda-ti o masuta de cafea de pe site-ul MobilaDMD, pe care sa o asezi in mijloc. Astfel, vei crea impresia unui spatiu mai mare, cu minimum de efort!

  1. Elimina detaliile inutile!

De multe ori, oamenii au tendinta sa supraaglomereze camerele cu obiecte irelevante si inutile, doar pentru ca le considera, din start, o necesitate. De exemplu, daca vrei un televizor modern, achizitioneaza-l de pe https://www.rombiz.ro/televizoare/ si pozitioneaza-l pe perete sau integrat in mobilierul din sufragerie. Astfel, nu vei mai avea nevoie de o masuta speciala pentru TV sau alte piese masive de mobilier. Totodata, daca nu ai nevoie de foarte multe dulapuri, nu incarca livingul cu acestea. Alege, in schimb, cateva rafturi si sertare minimaliste, care sa iti permita depozitarea strict necesara a obiectelor.

  1. Pune accentul pe ferestre!

Geamurile mari vor crea intotdeauna impresia de mai mult spatiu. Lumina naturala confera oricarei incaperi un aspect fresh, lejer si relaxat. De aceea, opteaza pentru rame din termopan, deschise la culoare, accesorizate cu perdele fine, in nuante de beige sau tonuri pastelate. Evita draperiile masive, inchise la culoare, daca iti doresc ca livingul tau sa reprezinte un spatiu deschis si primitor. De asemenea, daca este posibil, incearca sa nu incarci suplimentar peretii pe care se situeaza geamurile, ci sa pastrezi un design simplu, minimalist.

Acestea fiind spuse, atentia pe care o acorzi micilor detalii poate influenta enorm aspectul intregului living. De aceea, pune in practica sfaturile prezentate mai sus si vei observa imediat efectele. In plus, nu uita sa personalizezi spatiul disponibil, insa fara sa il incarci!

 

Loading...