comenzi la domiciliu cliseru.ro

Toate cazinourile din județul Ialomița au fost închise

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
24/03/2020 | Magazin
Actualizat: 26 martie 2020

Din cauza noului virus COVID-19, au fost închise toate cazinourile din județul Ialomița și, conform specialiștilor, nici nu vor fi redeschise prea curând. Așadar, pasionații de jocuri de noroc au fost nevoiți să caute alternative. Singura și cea mai bună s-a dovedit a fi accesarea site-urilor de pariuri online. Ulterior, au descoperit nenumărate avantaje, ba chiar, mai multe decât s-ar fi așteptat. Citește articolul până la sfârșit și află-le și tu. 

   Cazinouri Inchise Descoperă cele mai mari AVANTAJE ale jocurilor de noroc online

    Autoritățile din România au anunțat pe 16 martie 2020 că vor fi închise chiar și cele mai importante cazinouri din țară, întrucât se dorește protejarea populației cu orice preț. Iar în astfel de spații, în mod normal, se adună un număr suficient de mare încât riscul de infectare cu coronavirus să fie ridicat. Iată o listă scurtă cu câteva dintre cazinourile din județul Ialomița care au fost închise: 

 • Admiral Slobozia – Bulevardul Matei Basarab, numărul 27, Slobozia 
 • Sala jocuri Magic și pariuri Super Bet – Bulevardul Matei Basarab, numărul 46, Slobozia 
 • Million – Bulevardul Matei Basarab, Slobozia 
 • Sky Bets Sport – Șoseaua Călărași – Fetești, numărul 459, Borcea 
 • Favorit Club – Strada Matei Basarab, blocul K1, Slobozia 
 • Sky Bets – Strada 22 Decembrie, DN3, numărul 95, Fundulea 
 • Las Vegas Games – Șoseaua Ștefănești, numărul 119-121, Ștefăneștii de jos 
 • G Club – Șoseaua Sudului, numărul 12, Slobozia 
 • Fortuna Bet – Strada Nordului, numărul 3, Slobozia

Așadar, dacă ești unul dintre pasionații de jocuri de noroc din România sau îți dorești să pornești pe acest drum, află că cea mai bună variantă este cea online. Atât acum, fiindcă îți oferă siguranța de care ai nevoie, cât și pe viitor, datorită comodității, gândește-te că poți câștiga bani fiind oriunde: acasă, la serviciu sau chiar în vacanță. Iar vestea și mai bună este că avantajele nu se opresc aici: 

 • Asigură asistență – de exemplu, poți descoperi cele mai tari strategii pentru ruletă cu un singur click și aproximativ opt minute de citit. 
 • Oferă pachete de bun venit la înscriere – ca jucător nou venit pe site, te poți bucura de o mulțime de încercări gratuite, în care să îți exersezi talentul de a paria. De exemplu, ca începător, poți primi până la 500 de rotiri la ruletă. 
 • Îți dau posibilitatea de înscriere imediată – dacă îți dorești cont pe un astfel de site, nu este nevoie decât să îți treci numele, prenumele, adresa de email, codul numeric personal și numărul de telefon. Nu îți va lua mai mult de 1-2 minute.

 Oferă intimitatea de care ai nevoie – mulți dintre jucători erau nemulțumiți de privirile ațintite asupra lor atunci când intrau sau jucau într-un cazinou. Ei bine, online, nu te vei confrunta niciodată cu această problemă. 

    Așadar, dacă vrei să câștigi bani, nu mai pierde timpul și înscrie-te! Însă, experții le recomandă tuturor să parieze cu multă chibzuință, pentru a nu pierde o sumă prea mare din venitul lor lunar. Atenție, nu uita că starea de urgență implementată în România va dura cel puțin 30 de zile! Pentru siguranța ta și a celor din jur, stai acasă și pariază online!

    Sursă foto: Shutterstock.com