comenzi la domiciliu cliseru.ro

Toamna se numără… conservele

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
18/10/2011 | Locale Ialomita
Sâmbătă, 8 octombrie, a avut loc, la Feteşti, cea de-a doua ediţie a concursului „Recolta de Toamnă”, organizat în cadrul Târgului de Toamnă din municipiu de către Cristina Ancuţa Pocora, deputat al Colegiului 1 Feteşti – Ţăndărei.

„Suntem deja la cea de-a doua ediţie a acestei expoziţii-concurs, în care gospodinele din Feteşti îşi prezintă bunătăţile din cămară. Anul acesta s-au întrecut pe  ele și ne-au prezentat bunătăţile lor ca la marile competiţii de profil, frumos aranjate dar şi foarte gustoase. Îmi place foarte tare această expoziţie şi doresc sa devină tradiţie la Târgul din Feteşti. Mă gândesc foarte serios chiar să reunesc, într-o carte de bucate, toate aceste rețete dar şi altele, din celelalte localități din Colegiu. Cred că ar putea fi o carte utilă pentru toate tinerele, mai ales pentru tinerele mame, din care sa învăţăm să preparăm conserve şi dulciuri ecologice şi sănătoase pentru familia şi copilaşii noştri”, a declarat deputata liberală, Cristina Ancuţa Pocora.

Cele mai bune şi aspectuoase preparate au fost premiate cu produse utile în bucătăria fiecărei gospodine şi anume: Seturi de vase yena, boluri salată din ceramică, oale tefal și seturi frappe “Capuccino”.