comenzi la domiciliu cliseru.ro

Tineri elevi jandarmi, în practică la I.J.J. Ialomița

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
09/08/2021 | Lege si Ordine

Începând de astăzi, pentru aproximativ 3 luni de zile, în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ialomița se va desfăşura stagiul de practică pentru 7 elevi, 5 de la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” din Fălticeni și 2 de la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgășani.

Jandarmi Ialomita

Prima zi a debutat cu un program de acomodare cu specificul și misiunile executate de către Jandarmeria Ialomița, ulterior, elevii fiind îndrumați de tutori cu experiență în activitatea profesională.

Stagiul de practică are un caracter practic-aplicativ, principalele modalități de pregătire fiind însușirea modului de acțiune în cadrul elementelor de dispozitiv și participarea la diferite misiuni în cadrul Inspectoratului de jandarmi.

Activitățile au ca scop consolidarea și transpunerea în practică a cunoștințelor teoretice asimilate, formarea și dezvoltarea deprinderilor practice.

La finalul stagiului, elevii vor fi apreciaţi pentru activitatea desfăşurată şi li se vor acorda calificative care vor transmise instituției de învăţământ din care provin.

Le dorim acestora mult succes în cariera militară! IJJ Ialomița