comenzi la domiciliu cliseru.ro

Tineri din Ion Roată arestaţi pentru trafic şi consum ilicit de droguri

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
16/01/2012 | Lege si Ordine

Doi tineri, de 21, respectiv 31 de ani, din comuna Ion Roată, au fost arestați preventiv, pe o perioadă de 29 de zile, după ce au fost depistaţi având asupra lor asupra lor cantitatea de 66,75 grame cannabis.
Tinerii au fost prinși în flagrant de către polițiști având asupra lor respectiva cantitate de cannabis, la scurt timp efectuându-se și două percheziţii domiciliare în Ion Roată, la locuinţele celor doi tineri.
Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, „cinci persoane au fost conduse pentru cercetări la sediul D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Ialomiţa, iar în urma audierilor, faţă de cei doi tineri s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea lor pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic şi consum ilicit de droguri de risc, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 2 alin.1 si 4 alin.1 din Legea nr. 143/2000”.
Tinerii au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa, iar în ziua de 13 ianuarie Tribunalul Ialomiţa a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru o perioadă 29 de zile.
Cei doi tineri riscă o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între 3 şi 15 ani