comenzi la domiciliu cliseru.ro

Tinel despre Neacșu: Atacul meu nu a fost la persoană

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
18/04/2016 | Politica

Deputatul Gheorghe Tinel a transmis azi, 18 aprilie, un comunicat de presă prin intermediul căruia face câteva precizări cu privire la un comunicat anterior adresat deputatului Marian Neacșu, la care i s-a dat un drept la replică.

„Marian Neacșu reușește să surprindă pe toată lumea prin comentariile sale în afara subiectului. M-am așteptat să facă un minim gest de bunăvoință și de respect față de cetățenii care l-au ales, în speță să demisioneze din funcția de chestor al Camerei Deputaților și din funcția de președinte al PSD Ialomița, dar și din cea de secretar general al partidului. Deputatul Marian Neacșu se preface că nu își mai aduce aminte sau nu vrea să-și mai amintească faptul că a fost condamnat pentru conflict de interese, definitiv și irevocabil, de Înalta Curte de Casație și Justiție, tocmai pentru că și-a angajat fiica la cabinetul parlamentar. Atacul meu nu a fost la persoană, pentru că, dacă soția și fiica acestuia ar fi ocupat posturile pe care le ocupă acum, înainte ca domnul Neacșu să ajungă lider de grup parlamentar, iar PSD să ajungă la putere și să preia conducerea ASF, nu aș fi avut vreun comentariu de făcut. Atât timp cât cele două au fost angajate după ce domnul Marian Neacșu a devenit lider de grup, și PSD a preluat puterea, consider că e de datoria mea să informez corect opinia publică despre faptul că nu există diferențe între Neacșu și Ciupercă. Toți de la PSD sunt din același aluat și se consideră nevinovați.

Din punctul meu de vedere, acesta a creat impresia că s-a folosit de  funcția publică în care a fost ales, și pe care o deținea, pentru a-și rezolva problemele personale, respectiv pentru a le angaja pe cele două pe funcții publice. Nu este doar impresia mea, ci și a cetățenilor.

Domnul Marian Neacșu are o mică sau o mare problemă: nu mai poate candida, ceea ce îl ucide politic. Este în pauză până în 2019 și cred că va continua și după această perioadă pentru că parlamentarul nu a avut vreodată ceva de spus în politica ialomițeană. Printr-un context favorabil a ajuns lider de grup, într-un context nefavorabil nu va mai conta nici pentru politica ialomițeană și nici pentru cea națională.

Marian Neacșu nu poate fi în competiție cu mine în condițiile în care a ieșit din această confruntare. Vorbește de pe margine și știu că este trist pentru el să realizeze că nu mai contează deloc în politică, și că este propriul său cântec de lebădă. Nu mi se datorează ceea ce i se întâmplă și îmi pare rău că nu a înțeles care este rolul său în politica ialomițeană și națională.

În rest, să auzim de bine!”

Comunicat de presă: Deputat, Gheorghe Tinel

Citește și:  Gheorghe Tinel: Deputatul infractor Marian Neacșu minte cu nerușinare.

Marian Neacșu – Replică la atacurile lui Tinel Gheorghe