comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ţigarete de contrabandă, confiscate de poliţiştii ialomiţeni

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
25/04/2014 | Lege si Ordine

Poliţiştii Secţiei Rurale Ion Roată au depistat ieri, 24 aprilie a.c., o femeie în vârstă de 59 de ani, din comuna Gârbovi, care comercializa la punctul de lucru al unei unităţi economice ţigarete ce aveau aplicate timbre emise de autorităţile Ucrainei.

Ţigaretele au fost ridicate în vederea confiscării, fiind continuate cercetările pentru stabilirea provenienţei lor.

În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă cu ţigări.


Fetești: Depistat de poliţişti în timp ce încerca să comercializeze bunuri contrafăcute

În cadrul unei acţiuni derulate ieri, 24 aprilie a.c., de către poliţiştii de investigare a fraudelor pe raza municipiului Feteşti, au fost efectuate verificări la punctul de lucru al unei societăţi comerciale cu obiect de activitate comerţ cu amănuntul al articolelor de îmbrăcăminte şi încălţăminte.

Cu această ocazie a fost depistat administratorul unităţii, un bărbat de 44 de ani, din judeţul Călăraşi, care oferea spre vânzare pantofi sport ce purtau semne şi inscripţii similare unei mărci de renume, care după modul de prezentare şi preţul scăzut, creau suspiciuni că sunt contrafăcute.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, perechile de pantofi fiind ridicate în vederea expertizării de către titularul mărcii înregistrate.