15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Numai pentru urgențe: 0243/230280 - Serviciul de permanență al DSP Ialomița
Ziarul Obiectiv Ialomita > Informatii Utile > Testare gratuită pentru depistarea astmului https://wp.me/p49Kdo-2Ta

Testare gratuită pentru depistarea astmului

Pentru marcarea zilei de 1 Mai – Ziua mondială a Astmului, Societatea Română de Pneumologie organizează în întreaga țară, pe parcursul lunii Mai, diverse activităţi în scopul creşterii nivelului de control asupra astmului.
Printre aceste activități se numără și Campania de testare gratuită desfăşurată sub mesajul “Tu poţi avea astm. Astmul nu te are pe tine! Astmul poate fi controlat!”
În județul Ialomița testările se efectuează în perioada 7 – 18 mai, la cabinetul de pneumologie situat la etajul 1 al policlinicii Slobozia.
Pentru informații suplimentare vă puteți adresa la: – Dispensar pneumologie Slobozia – 0243236657, – 0243212131 – interior 148.

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!