comenzi la domiciliu cliseru.ro

Tentativă de viol în mijlocul islazului asupra unei bătrâne din Fetești

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
14/03/2013 | Lege si Ordine

Un tânăr, în vârstă de 32 ani, din comuna Unirea, judeţul Călăraşi este învinuit că a încercat să agreseze sexual o femeie în vârstă de 67 ani, din municipiul Feteşti.

În fapt, Poliţia a fost sesizată miercuri, 13 martie a.c., despre faptul că în timp ce se afla pe izlazul cartierului Buliga, din municipiul Feteşti, un bărbat necunoscut a încercat să o violeze.

Poliţiştii s-au deplasat cu operativitate la faţa locului şi în urma cercetărilor efectuate au reuşit identificarea şi reţinerea suspectului de comiterea infracţiunii în persoana unui tânăr călărăşean în vârstă de 32 ani.

Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Feteşti, urmând să fie prezentată Serviciului de Medicină Legală Ialomiţa în vederea examinării şi eliberării certificatului medico-legal.

Faţă de agresor a fost luată măsura reţinerii pe bază de ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 ore, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al inspectoratului, urmând ca joi, 14 martie a.c., să fie prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️