comenzi la domiciliu cliseru.ro

Te întrebi ce vor femeile? Iată 10 lucruri simple care le fac cu adevărat fericite!

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
21/09/2020 | Magazin

 

Ce Vor Femeile

Foarte mulți bărbați consideră că o femeie este greu de mulțumit, însă adevărul este cu totul altul. Există câteva lucruri extrem de simple, pe care orice reprezentant al sexului masculin le poate face pentru a-și vedea iubita mulțumită. Află, în continuare, care sunt acestea!

TOP 10 lucruri care o fac pe partenera ta de viață să fie fericită:

1. Să aibă un timp doar pentru ea.

Nu contează că stă degeaba în perioada respectivă, își bea cafeaua liniștită sau iese în oraș cu prietenele, important este să-și petreacă timpul făcând lucruri care o relaxează și care o ajută să-și reîncarce bateriile.

2. Să fie răsfățată cu un masaj din când în când.

Seara, când iubita ta este frântă de oboseală, încearcă s-o surprinzi cu un masaj relaxant la picioare. Rar găsești o activitate mai plăcută decât asta, așadar răsfaț-o de fiecare dată când ai ocazia.  

3. Să-i pregătești cina și să speli vasele.

Orice femeie își dorește să facă o pauză de la gătit și servit masa, astfel că poți face schimb de roluri cu ea măcar în weekend. Nu trebuie să faci o mâncare complicată, important este să-i oferi iubitei tale o mică pauză și să-i arăți că-ți pasă. Sunt o mulțime de tutoriale pe internet cu preparate culinare ușoare, încearcă-le și gândește-te la această activitate ca la o nouă provocare. Nu se știe, poate chiar începe să-ți placă!

4. Să-i spui că este frumoasă.

Chiar dacă vede în ochii tăi că o consideri fermecătoare, o femeie are nevoie să primească complimente de la persoana iubită. Un astfel de gest îi redă încrederea în relația voastră și o face să se simtă apreciată și iubită. Cuvintele simple ”Ești frumoasă” sau ”Te iubesc” spuse în momentele potrivite cântăresc în ochii ei mai mult decât orice alte cadouri scumpe.

5. Să aibă un dressing mai mare. 

Obișnuiește-te cu ideea că iubita ta își va cumpăra tone de haine pe care nu le va purta niciodată, dar tot nu va avea cu ce să se îmbrace de fiecare dată când ieșiți în oraș. Nu trebuie să te enervezi, pentru că acest lucru face parte din farmecul unei femei. Ce poți face, în schimb, este să cumperi un dressing de pe Vreimobila.ro, ca să te asiguri că partenera ta are un spațiu suficient de mare pentru întreaga sa garderobă.

6. Să se simtă apreciată.

Sunt lucruri mici pe care o femeie le face în fiecare zi, dar care, de multe ori, trec neobservate. Să jonglezi cu viața de familie și cea profesională nu este un lucru ușor, mai ales că așteptările societății sunt mult mai mari de la reprezentantele sexului feminin. Prin urmare, spune-i din când în când cât de mult apreciezi ceea ce face și oferă-i suportul necesar de fiecare dată când vezi că are nevoie.  

7. Să nu-i spui aceste lucruri.

Sunt anumite cuvinte pe care trebuie să eviți să i le adresezi unei femei. Chiar dacă este adevărat ceea ce vrei să-i transmiți, încearcă să faci acest lucru folosind altă abordare. De exemplu, înlocuiește ”Arăți obosită” cu ”Lasă-mă pe mine să fac asta, tu du-te și odihnește-te puțin” și nu-i spune niciodată: ”Ești prea sensibilă”, ”Te-ai îngrășat” sau ”Nu vreau să discut despre asta”.

<8. Să primească flori și în alte zile decât cele aniversare.

Dacă nu te pricepi foarte bine la cuvinte, încearcă să-i arăți aprecierea prin fapte. Un buchet de flori oferit atunci când nu se așteaptă reprezintă un efort mic pentru tine, dar o bucurie mare pentru ea.

9. Să uite de buget când merge la cumpărături.

De obicei, femeia își pune nevoile pe ultimul loc în ordinea priorităților, renunțând să-și cumpere ceva în favoarea copiilor sau chiar a partenerului de viață. Dacă știi că își dorește foarte mult un anumit lucru, încearcă s-o surprinzi și cumpără-l pentru ea. Va fi foarte încântată.

10. Să-i fii loial.

Visul oricărei femei este să aibă alături de ea o persoană care-i este dedicată trup și suflet. Bărbații loiali sunt din ce în ce mai greu de găsit, așadar, dacă faci asta pentru ea, va fi cea mai fericită din lume.  

În concluzie, nu este foarte greu să faci o femeie fericită. Lucrurile simple, mărunte, contează mai mult pentru ea decât orice altceva, prin urmare, dacă vrei ca partenera de viață să fie mulțumită, urmează sfaturile de mai sus! 

Sursa foto: Shutterstock.com