comenzi la domiciliu cliseru.ro

Taximetrist din Slobozia, înjunghiat în gât de doi tineri

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
16/07/2012 | Locale Ialomita

Poliţiştii şi procurorii ialomiţeni au reţinut în cursul zilei de luni, 16 iulie, doi tineri în vârstă de 18 ani, domiciliaţi în localităţile Fundata şi Perieţi, pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor şi tâlhărie.

Poliţia Municipiului Slobozia a fost sesizată de către o femeie din localitatea Stejaru despre faptul că în cursul nopţii de duminică spre luni, în jurul orei 02.30, a găsit o persoană de sex masculin înjunghiată în zona gâtului.

Pentru cercetarea locului faptei, la faţa locului s-au deplasat de urgență poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Secţiei Rurale Slobozia şi un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că în cursul nopţii trecute, în jurul orei 02.00, doi tineri de 18 ani au solicitat unui şofer care desfăşoară activităţi în regim taxi, efectuarea unei curse din municipiul Slobozia în localitatea Stejaru.

Ajunşi la destinaţie, suspecţii i-au cerut conducătorului auto, un bărbat de 51 ani din Slobozia, să-i conducă pe mai multe străzi lăturalnice, iar în momentul în care au ajuns la ieşirea din localitate, pe câmp, i-au solicitat să oprească.

Aici, unul dintre tineri a scos un cuţit şi l-a înjunghiat în zona gâtului pe şofer solicitându-i să coboare din maşină, lucru pe care bărbatul l-a făcut.

Şoferul a fost lăsat în stradă, iar suspecţii au sustras autoturismul şi s-au deplasat cu acesta către D.N.2.A.

La ieşirea pe drumul naţional, din cauza lipsei de experinţă în conducere, întrucât nu poseda permis, tânărul de la volan a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în şanţ, provocând avarierea taxiului. La părăsirea autoturismului, tinerii au sustras suma de 21 lei.

În timpul efectuării verificărilor în zonă, unul dintre tineri s-a prezentat oamenilor legii declarând că este unul dintre făptuitori, cel de-al doilea fiind depistat de poliţişti pe o stradă din localitatea Stejaru. Ambii suspecţi au fost conduşi la sediul poliţiei pentru cercetări.

Victima a fost transportată la Spitalul Județean Slobozia, fiind ulterior transferată la un spital din capitală.

Faţă de cei doi suspecţi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomiţa a luat măsura reţinerii pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Tribunalul Ialomiţa cu propunere de arestare preventivă.

Aceştia se află în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa.