comenzi la domiciliu cliseru.ro

Târgul Apicol de la Slobozia, ediția XI

Primăria Municipiului Slobozia prin Servicii Publice Slobozia S.R.L., în parteneriat cu Casa Mierii Cooperativă Agricolă, vă face cunoscut faptul că, în perioada 28 februarie – 1 martie 2020, se va desfășura a XI-a ediție a Târgului Apicol de la Slobozia, în incinta Stadionului Municipal ” 1 Mai”.

Targul Apicol Slobozia
Targul Apicol Slobozia

La târg şi-au anunţat participarea un număr de 27 societăţi comerciale cu profil apicol din diferite județe, printre care Argeș, Bistrița-Năsăud, Brașov, București, Buzău, Constanța, Iași, Sibiu și Vaslui,  ce vor expune spre vânzare o gamă largă de echipamente, utilaje, materiale apicole, dar şi miere, polen, propolis şi alte produse de foarte bună calitate.

De asemenea, vor fi prezenți producători din Brașov, București, Buzău și Vrancea care vor comercializa produse tradiționale din carne de porc, brânzeturi, prăjituri de casă și kurtos kalacs. Pe tot parcursul desfășurării târgului, va funcționa o terasă unde se vor servi preparate la gratar.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numerele de telefon: 0735/309.947 și 0799/111.296 sau la adresa de email: [email protected].

Mai multe articole de la obiectiv.net: