15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Evenimente > Târgul Apicol de la Slobozia, ediția XI https://wp.me/p49Kdo-eRt
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Târgul Apicol de la Slobozia, ediția XI

Primăria Municipiului Slobozia prin Servicii Publice Slobozia S.R.L., în parteneriat cu Casa Mierii Cooperativă Agricolă, vă face cunoscut faptul că, în perioada 28 februarie – 1 martie 2020, se va desfășura a XI-a ediție a Târgului Apicol de la Slobozia, în incinta Stadionului Municipal ” 1 Mai”.

Targul Apicol Slobozia
Targul Apicol Slobozia

La târg şi-au anunţat participarea un număr de 27 societăţi comerciale cu profil apicol din diferite județe, printre care Argeș, Bistrița-Năsăud, Brașov, București, Buzău, Constanța, Iași, Sibiu și Vaslui,  ce vor expune spre vânzare o gamă largă de echipamente, utilaje, materiale apicole, dar şi miere, polen, propolis şi alte produse de foarte bună calitate.

De asemenea, vor fi prezenți producători din Brașov, București, Buzău și Vrancea care vor comercializa produse tradiționale din carne de porc, brânzeturi, prăjituri de casă și kurtos kalacs. Pe tot parcursul desfășurării târgului, va funcționa o terasă unde se vor servi preparate la gratar.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numerele de telefon: 0735/309.947 și 0799/111.296 sau la adresa de email: [email protected].

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!