Slobozia: Prima ediție a târgului producătorilor ialomițeni

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița

Pe data de 11 iunie, în municipiul Slobozia, se va organiza un târg cu produse agroalimentare și nealimentare  – TÂRGUL PRODUCĂTORILOR IALOMIȚENI” – în cadrul Conferinței Județene a caravanei ”PNDR vine în satul tău!”, din campania ”Caravana fondurilor europene pentru un sat european”.

Târgul va funcționa între orele 0930-2000 în Piața Revoluției, B-dul Matei Basarab nr. 26, la căsuțele de lemn, unde se vor amplasa și alte standuri. Târgul este cu titlul de prezentare și prezentare/vânzare și are drept scop promovarea producătorilor  și procesatorilor de produse agroalimentare și agricole din județul Ialomița, în principal a beneficiarilor de fonduri europene de dezvoltare rurală (FEADR).

Acest târg este organizat pentru prima dată în județul nostru și este preambulul unuia care se va organiza, din toamnă, anual în județ, cu producători locali din toate domeniile de activitate.

Inaugurarea târgului se va face la orele 10.30 de oficialități din Ministerul Agriculturii, Consiliul Județean Ialomița, Instituția Prefectului Ialomița, Primăria municipiului Slobozia și alți reprezentanți ai autorităților locale, în prezența presei.

În cadrul târgului se poate vizita și o expoziție de utilaje agricole de ultimă generație dar și utilaje vechi de la Muzeul Agriculturii.