15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Țăndărei: Polițiștii au confiscat peste 160 kg de pește https://wp.me/p49Kdo-ePp
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Țăndărei: Polițiștii au confiscat peste 160 kg de pește

Peste 160 de kilograme de pește din specia caras au fost confiscate de polițiștii ialomițeni, în cursul zilei de ieri, pe raza localității Țăndărei. 

PesteLa data de 16 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Platonești, în timp ce patrulau pe DN2A în vederea prevenirii și combaterii braconajului piscicol, au oprit pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 38 de ani, din orașul Hârșova.

În urma verificării autovehiculului, polițiștii au constatat faptul că în interiorul acestuia se afla cantitatea 163 de kg de pește din specia caras, deținută și transportată fără documente legale.

Cantitatea de pește a fost confiscată, fiind predată Direcției Sanitar Veterinare Ialomița în vederea luării măsurilor ce se impun.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de deținerea și transportul fără documente legale a peștelui.

 

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!