comenzi la domiciliu cliseru.ro

Țăndărei: Fură fierul cât e cald

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
20/02/2013 | Lege si Ordine

În ultima lună, o societate comercială din Țăndărei a devenit ținta hoților de fier vechi. Jandarmii au constatat nu mai puțin de cinci cazuri în această perioadă, timp în care administratorul pare suspect de dezinteresat față de bunurile respectivei societăți. Ne întrebăm, totuși, această societate nu are pază proprie, conform legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor? Sau paznicii sunt de la CFR?

Jandarmii grupei de intervenţie Ţăndărei au fost sesizaţi marţi, 19 februarie, în jurul orei 10.30, despre faptul că două  persoane au sustras componente metalice din incinta unei societăţi comerciale din localitate şi le transportă cu o căruţă la un centru de valorificare.

Membrii patrulei au interceptat atelajul şi au depistat doi bărbaţi de 24 şi 26 de ani din oraşul Ţăndărei, care au declarat că sustrăseseră din depozitul societăţii comerciale respective mai multe componente metalice.

Jandarmii au întocmit actele de constatare pe care le-au înaintat în vederea continuării cercetărilor către Poliţia oraşului Ţăndărei.

Cantitatea de aproximativ 200 kg a fost predată reprezentantului societăţii păgubite.

Jandarmii asigurăm cetăţenii judeţului că execută zilnic misiuni de prevenire şi sancţionare a faptelor antisociale, atât în mediul urban cât şi în mediul rural.

De asemenea le recomandă pe această cale să sesizeze imediat Jandarmeria, la numărul de urgenţă 112, ori de câte ori observă vreo încălcare a legilor sau a altor acte normative în vigoare.