comenzi la domiciliu cliseru.ro

Țăndărei: fierul se fură „la greu”

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
06/02/2013 | Lege si Ordine

Un alt bărbat din Ţăndărei a fost surprins de jandarmi în timp ce sustrăgea materiale feroase din incinta aceleiaşi societăţi comerciale, de unde în ultimele şapte zile au mai fost prinşi trei hoţi.

furt fierJandarmii grupei de intervenţie Ţăndărei au fost sesizaţi marţi 5 februarie, în jurul orei 13.00, despre faptul că două o persoană sustrage materiale feroase din incinta unei societăţi comerciale din localitate.

Membrii patrulei s-au deplasat la locul indicat şi au depistat un bărbat de 22 de ani din oraşul Ţăndărei care sustrăsese în vederea valorificării mai multe ţevi şi bucăţi de plasă din gardul împrejmuitor.

Jandarmii au întocmit actele de constatare pe care le-au înaintat în vederea continuării cercetărilor, către Poliţia oraşului Ţăndărei.

Întreaga cantitate de fier a fost predată reprezentantului societăţii comerciale păgubite.

Este de menţionat faptul că acesta este al treilea caz de sustragere de fier din incinta aceleiaşi societăţi comerciale, pe care l-au constatat jandarmii în ultimele şapte zile.

Asigurăm cetăţenii judeţului că jandarmii ialomiţeni execută zilnic misiuni de prevenire şi sancţionare a faptelor antisociale, atât în mediul urban cât şi în mediul rural.

De asemenea le recomandăm pe această cale, să sesizeze imediat Jandarmeria, la numărul de urgenţă 112, ori de câte ori observă vreo încălcare a legilor sau a altor acte normative în vigoare.