comenzi la domiciliu cliseru.ro

Țăndărei: De la cale ferată şi garduri, la motor de excavator

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
08/02/2013 | Lege si Ordine

Jandarmii grupei de intervenţie Ţăndărei au fost sesizaţi joi 7 februarie a.c., în jurul orei 13.00, despre faptul că două  persoane dezmembrează motorul unui excavator aflat în incinta unei societăţi comerciale din localitate.

excavatorMembrii patrulei s-au deplasat la locul indicat şi au depistat doi bărbaţi de 20 şi 21 de ani din oraşul Ţăndărei, care demontaseră motorul unui excavator şi îl dezmembrau în vederea transportării şi valorificării acestuia la un centru de colectare.

Jandarmii au întocmit actele de constatare pe care le-au înaintat în vederea continuării cercetărilor, către Poliţia oraşului Ţăndărei.

Angrenajele motorului au fost predate reprezentantului societăţii comerciale păgubite.

Este de menţionat faptul că acesta este al patrulea caz de sustragere de fier din incinta aceleiaşi societăţi comerciale, pe care l-au constatat jandarmii în ultimele zece zile.

Asigurăm cetăţenii judeţului că jandarmii ialomiţeni execută zilnic misiuni de prevenire şi sancţionare a faptelor antisociale, atât în mediul urban cât şi în mediul rural.

De asemenea le recomandăm pe această cale, să sesizeze imediat Jandarmeria, la numărul de urgenţă 112, ori de câte ori observă vreo încălcare a legilor sau a altor acte normative în vigoare.

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️