comenzi la domiciliu cliseru.ro

Țăndărei: Accidentat pe trecerea de pietoni

Neacordarea de prioritate a fost cauza unui accident de circulaţie produs în cursul zilei de 3 decembrie, pe raza oraşului Ţăndărei.

În jurul orei 06:30, în timp ce un bărbat de 57 de ani, din judeţul Covasna, conducea o autoutilitară pe raza oraşului Ţăndărei, nu a acordat prioritate de trecere unui pieton care s-a angajat în traversarea părţii carosabile pe marcaj pietonal, acroşându-l.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a pietonului, un bărbat de 60 de ani, care a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Ţăndărei pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Atât conducătorul auto căt şi pietonul au fost testaţi alcoolscop, rezultatele fiind negative.

Poliţiştii rutieri au reţinut permisul de conducere al conducătorului auto în vederea suspendării, iar cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Reamintim conducătorilor auto că pietonii au prioritate de trecere atunci când sunt angajaţi în traversarea drumurilor publice prin locuri special amenajate, marcate şi semnalizate corespunzător, ori la culoarea verde a semaforului destinat acestei categorii de participanţi la trafic.

Mai multe articole de la obiectiv.net: