comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ţăndărei: A acroșat o femeie cu oglinda autoturismului și a fugit de la locul accidentului

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
25/08/2015 | Infotrafic
Actualizat: 21 martie 2019

Prins și reținut, după ce a acroșat o femeie din Țăndărei pe trecerea de pietoni și a fugit de la locul accidentului

Un eveniment rutier s-a produs ieri, 24 august, în jurul orei 17.30, pe raza localităţii Ţăndărei, în urma acestuia rezultând vătămarea corporală a unei persoane.

În timp ce un bărbat de 51 ani, din localitate, conducea un autoturism pe Drumul Naţional 2A, din direcţia Constanţa către Slobozia, nu a acordat prioritate de trecere şi a acroşat un pieton, o localnică de 30 de ani, care se angajase în traversarea regulamentară a străzii, prin loc prevăzut cu marcaj pietonal.

În acel moment, conducătorul auto a părăsit locul producerii accidentului, însă a fost identificat la scurt timp de către poliţişti în timp ce conducea acelaşi autoturism pe un drum agricol din afara localităţii.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a femeii de 30 de ani, care a fost transportată la cea mai apropiată unitate medicală, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ, totodată fiindu-i recoltate probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru savârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

De asemenea, bărbatul de 51 de ani a fost reţinut pe baza de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore şi a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul inspectoratului, urmând ca astăzi, 25 august a.c., să fie prezentat unităţii de parchet competente, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului.

Incidentul a fost surprins de o patrulă de jandarmi din cadrul Plutonului de Jandarmi Ţăndărei

IPJ Ialomița