comenzi la domiciliu cliseru.ro

Țăndărei: 3 polițiști suspectați de corupție și fals intelectual

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
11/02/2015 | Lege si Ordine

Percheziţii domiciliare în 7 locaţii, situate pe raza judeţului Ialomiţa, din care una la sediul Poliţiei oraş Ţăndărei

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi fals intelectual, comise în cursul anului 2014.

În cursul zilei de 11 februarie 2015, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în 7 locaţii, situate pe raza judeţului Ialomiţa, din care una la sediul Poliţiei oraş Ţăndărei.

În cauză au fost emise mandate de aducere pentru trei lucrători de poliţie şi alte persoane fără calitate specială, aceştia urmând a fi conduşi la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa în vederea audierii.

Procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Direcţiei Generale Anticorupţie, Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Ialomiţa şi Serviciului Român de Informaţii.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.