comenzi la domiciliu cliseru.ro

Tânărul implicat într-un accident rutier soldat cu decesul unei persoane, arestat

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
19/08/2013 | Lege si Ordine

Judecătoria Slobozia a emis pe numele tânărului de 28 de ani, din municipiul Slobozia, cercetat pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie şi conducerea unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat, mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Cel în cauză se află încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al inspectoratului.

Măsura a fost luată urmare a accidentului produs la data de 16 august a.c., pe Drumul Naţional 21, în urma căruia o persoană şi-a pierdut viaţa, iar altele două au fost vătămate corporal grav.

Două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier în data de 16 august, în jurul orei 20.55, pe DN 21, între Slobozia şi Drajna. În urma impactului, un bărbat în vârstă de 35 de ani și-a pierdut viața, iar o femeie de 33 de ani a fost rănită grav, fiind prinşi în caroseria autoturismului în care se aflau. Un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor calificat SMURD s-au deplasat la faţa locului şi au intervenit pentru scoaterea celor doi, acordarea primelor îngrijiri medicale şi pentru transportul femeii la spital. În autoturism se mai afla şi un copil, care a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă.