15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Tânăra dispărută din Fetești, depistată de polițiști https://wp.me/p49Kdo-eo6
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
DE MAINE AVEM: ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Tânăra dispărută din Fetești, depistată de polițiști

Polițiștii ialomițeni au identificat-o pe tânăra de 21 de ani, din municipiul Fetești care ar fi plecat în urmă cu 5 zile de la domiciliu și nu ar mai fi revenit. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

La data de 12 octombrie a.c., în jurul orei 09.00, Poliția Municipiului Fetești, a fost sesizată de un bărbat, din municipiul Fetești, cu privire la faptul că, la data de 11 octombrie a.c., concubina sa în vârstă de 21 ani ar fi plecat de la domiciliu și nu ar mai fi revenit.

În urma activităților desfășurate de către polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, la data de 15 octombrie a.c., în jurul orei 14.00, tânăra de 21 ani, a fost depistată pe raza municipiului Fetești.

Femeia a declarat polițiștilor faptul că în perioada în care a lipsit de la domiciliu nu a fost victima vreunei infracțiuni.

În legatură cu: Ialomița: Dispărută de la domiciliu

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!